Intern kommunikation och lärande som är rolig och enkel

 

motimate™ förenklar din arbetsdag genom effektiv intern kommunikation, stark kulturell utveckling, förenkling av vardagliga uppgifter och engagerande mobil träning.

 

Investera i kunskap

Det är en obestridlig fördel att alltid vara förberedd på jobbet. Relevant och engagerande träning är lätt tillgänglig via Motimate. Detta innebär snabbare onboarding av nya anställda och kontinuerlig påfyllning för alla anställda. Gör lärande till en del av din vardag.

Mobilt lärande är enkelt

Motimate ökar engagemanget med spelifiering och du kan enkelt skapa roligt och engagerande innehåll. Vår superenkla WebEditor kan du använda mallar för att bygga enastående lärandekurser med video, bilder, text, bilder, frågesport och mer. Ingen teknisk kompetens behövs.

Bygg laganda

Laganda är kärnan i varje organisation. I Motimate kan du och dina kollegor inspirera, motivera, gilla och lära av varandra. Nå ut till varje enskild anställd, oavsett om du behöver byta tjänstepersonal eller om din ledning vill skapa entusiasm kring en specifik fråga.

Lättare att få saker gjort

Prioriteringar förändras snabbt, och vi behöver ofta anställda för att utföra specifika uppgifter. Genom Uppgifter kan du enkelt delegera digitala uppgiftskort med flera svarsalternativ till en kollega, ditt team eller hela organisationen.

kampanjeklar.jpg

Maksimera marknadsföring

För att maximera din reklamkampanj, låt Motimate se till att din personal är beredd att träffa kunderna. De kommer att lära känna de unika försäljningsargument för varje kampanjprodukt och lära sig smarta sätt att uppnå ytterligare försäljning.

Mobil först

Motimate är byggd för mobil först och över 90% av våra användare använder sin smarta telefon för att lära sig, kommunicera och dela. Lär dig från en podcast på väg till jobbet, dela en inspirerande berättelse under din lunchpaus eller se en video på en vilostund på jobbet.


Kom igång

Vill du veta mer eller sätta upp ett demokonto för din organisation?


Skjermbilde 2019-04-04 kl. 12.49.51.png

Motimate

Training

Tillgänglighet är avgörande när det gäller anställdas upplärning. Motimate Training ser till att dina anställda alltid har det som krävs för att prestera optimalt - lättillgängligt i fickan.

Utmana dig själv och dina kollegor och laga kurser som ger er den kunskapen ni behöver. Att skapa bra innehåll för e-lärande har aldrig varit lättare.

Learn more

Jag upplever Motimate som en stor förenkling från de e-lärande plattformar som vi har använt tidigare. Alla kan snabbt lära sig att bygga innehåll. Appen är mycket användarvänlig. Motimate har helt enkelt gjort träningen roligare.
— Nathalie Rogne, DNB

Motimate Pulse

Pulse är ett Enterprise Social Network som underlättar din vardag på jobb och hjälper dig att bygga en fantastisk kultur inom din organisation.

Med hjälp av Motimate Pulse kan medarbetare dela framgångar, söka kunskap och lära av varandra. Motimate Pulse gör det enkelt för dig att hålla kontakten med allt som händer - antingen i din avdelning, din butik eller organisationen i allmänhet.

Learn more

Motimate är en intuitiv och rolig lösning som gör informationsdelning och utbildning roligare än “gammaldags” e-lärande.
— Per Henriksen Dingsør, HR and Communications Director, Jernia.

noti.jpg

Missa inte våra senaste nyheter, produktuppdateringar och träffar.


Några företag som använder Motimate i dag.

Läs mer från företag som använder Motimate.