Kundehistorier

Vi satt oss ned med noen av selskapene som bruker Motimate for å lære av de hvordan de bruker Motimate og hva Motimate har endret hvordan de jobber med opplæring og internkommunikasjon.


siri.jpg

Bransje: Bank & Finans

DNB har gjort kunnskapstrening transparent og tilgjengelig for 10 000 ansatte.

DNB er Norges ledende finanskonsern og en av de største i Norden når det gjelder markedsverdi. Selskapet ble grunnlagt i 1822 og har for tiden over 10.000 ansatte. Finanssektoren er midt i en stor omstilling og banktjenestene har endret seg radikalt de siste årene på grunn av digitaliseringen. Kompetanse og tilpasningsevne vil være avgjørende for videre suksess. DNB har valgt Motimate som sin læringsplattform.

Vi tok en prat med Siri Langangen, SVP Learning & Development in DNB. Les mer..

Motimate har et veldig intuitivt og appellerende grensesnitt og får kontinuerlig ny funksjonalitet for å stadig gi en bedre brukeropplevelse
— Siri Langangen, SVP Learning & Development, DNB

atea.png

Bransje: Teknologi

Atea - utforsker nano-læring på mobilen med Motimate

Atea er markedsledende innen IT-infrastruktur for offentlig og privat sektor i Europa og de Baltiske stater. I Norge har Atea 24 lokalkontorer med over 1700 ansatte. Atea tilbyr komplette løsninger fra verdens ledende teknologibedrifter. Det er derfor de sier “Vi bygger Norge med IT”

Vi spurte Espen Sæle, Head of Culture and Development i Atea, om hvorfor de valgte Motimate som sin læringsplattform. Les mer..

Motimate er et fantastisk verktøy for nano-læring på mobilen.

— Espen Sæle, Head of Culture and Development, Atea

holdbart_case.jpg

Bransje: Dagligvare

Holdbart - en matvarekjede som reduserer matsvinn.

Hvert år kaster nordmenn 217 480 tonn mat. Dette utgjør over 40 kg pr person ifølge Matvett. Importører, produsenter og forhandlere kaster eller ødelegger 77 471 tonn med helt fine matprodukter hvert eneste år. Varer som nå blir solgt på Holdbart i stedet for å bli søppel. Dette er bra for miljøet, produsentene og kundenes lommebok.

Vi tok en prat med Stine Beate Dalseg i Holdbart. Hvorfor velger en nystartet butikkjede Motimate til opplæring og internkommunikasjon? Les mer..

Vi valgte Motimate fordi vi så det som en unik mulighet til å kommunisere mellom ulike nivåer i organisasjonen

— Stine Beathe Dalseg, Holdbart