Kundehistorie: Holdbart

holdbart_case.jpg
 
 

Holdbart - en matvarekjede som reduserer matsvinn.

Hvert år kaster nordmenn 217 480 tonn mat. Dette utgjør over 40 kg pr person ifølge Matvett. Importører, produsenter og forhandlere kaster eller ødelegger 77 471 tonn med helt fine matprodukter hvert eneste år. Varer som nå blir solgt på Holdbart i stedet for å bli søppel. Dette er bra for miljøet, produsentene og kundenes lommebok.

Holdbart_iPhone_mockup.jpg

Motimate er stolte over å få være en liten del av å redusere matsvinnet i Norge, og på den måten bidra til å redusere utslipp av klimagasser. Holdbart er en relativt ny butikkjede i Norge. Vi tok en prat med Stine Beathe Dalseg i Holdbart. Hva var det som gjorde at dere valgte Motimate?

- Vi valgte Motimate fordi vi så det som en unik mulighet til å kommunisere mellom ulike nivåer i organisasjonen. Aller viktigst var at vi så alle mulighetene som ligger for opplæring av medarbeidere og kvalitetssikring av dette, sier Stine Beathe

Hektisk hverdag

I en hektisk butikkhverdag. Hvordan kan Motimate hjelpe?

- Vi bruker Motimate til opplæring i alt innenfor internkontroll, både for matsikkerhet og HMS. Videre legger butikkmedarbeidere ut bilder av beste praksis for blant annet eksponeringer og deling av gode ideer. Kjedekontoret deler informasjon til butikksjefer og medarbeidere via Motimate, og ikke minst når det haster å informere om dagsaktuelle nyheter og produktinformasjon, forklarer Stine Beathe og fortsetter:

Vi valgte Motimate fordi vi så det som en unik mulighet til å kommunisere mellom ulike nivåer i organisasjonen
— Stine Beathe Dalseg, Holdbart

- I Motimate er det enkelt å registrere og sette i gang nye medarbeidere og appen er lett og oversiktlig å bruke for de ansatte. Vi setter også pris på det varierte muligheter innenfor opplæringsdelen.

Dere et relativt nystartet selskap, men hvordan har Motimate påvirket hvordan dere jobber med trening og internkommunikasjon?

- Motimate erstatter kjedelige og tunge veiledninger og håndbøker med et verktøy som alltid er tilgjengelig og levende i og med at alle har mobilen for hånden til enhver tid, avslutter Stine Beathe

 
 

Ønsker du å vite mer om Motimate.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.