Kundehistorie: Atea

atea.png
 
 

Atea - utforsker nano-læring på mobilen med Motimate

Atea er markedsledende innen IT-infrastruktur for offentlig og privat sektor i Europa og de Baltiske stater. I Norge har Atea 24 lokalkontorer med over 1700 ansatte. Atea tilbyr komplette løsninger fra verdens ledende teknologibedrifter. Det er derfor de sier “Vi bygger Norge med IT”

Vi spurte Espen Sæle, Head of Culture and Development i Atea, om hvorfor de valgte Motimate som sin læringsplattform.

Espen Sæle, Head of Culture and Development, Atea

Espen Sæle, Head of Culture and Development, Atea

- I Atea tror vi det beste læringsutbytte skjer når informasjon oppleves som relevant og blir mottatt på brukerens premisser. Derfor søkte vi et verktøy som gav brukeren muligheten til å lære når og hvor en selv vil, forklarer Espen og legger til:

- For oss er det viktig at kunnskapsdelingen er behovstyrt. Samtidig som det skal være enkelt og intuitivt å lage og distribuere kurs.

Nanolæring i høyt tempo

Atea er et stort IT-firma med høyt tempo der de ansatte må holde seg kontnuerlig oppdatert på teknologi, tjenester og ny kundebehov. Hvordan finner dere tid til å tilegne dere ny kompetanse og produktkunnskap?

- Motimate er et verktøy for små læringsmuligheter i hverdagen. Ateanerne har tilgang til obligatoriske og anbefalte kurs. I tillegg har selvsagt alle tilgang til et stort bibliotek av alle Atea kurs, dersom de ønsker å bli litt kjent med andre fagfelt og kompetanse, forteller Espen.

Motimate er et fantastisk verktøy for nano-læring på mobilen.
— Espen Sæle, Head of Culture and Development, Atea

Læring mer tilgjengelig i hverdagen

Atea har brukt Motimate i over et år nå. Vi er nysgjerrige på hvordan Motimate har påvirket hvordan de ansatte tilegner seg ny kunnskap?

- Vi opplever at Motimate har gjort læring mer tilgjengelig for våre ansatte i hverdagen. Vi ser ofte at ansatte oppfordrer hverandre til å gjennomføre trening i Motimate: «Har du tatt kurset på dette tema på Motimate?” eller “La oss sette oss ned sammen når du har tatt kurset for å se på tema».

- Nye digitale muligheter, endring av forventninger hos kundene og større krav til effekt betyr at vi utvikler oss som selskap ved å bruke Motimate. Vi undersøker hvordan nanolæring gir oss i Atea utløp for det vi kaller vårt #exploremindset. Lær når og hvor vi vil. Teknologi av og for folk, avslutter Espen.

 

Ønsker du å vite mer om Motimate.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.