meetup.gif

Content is King!

Å lage godt og engasjerende innhold er viktigere enn noen gang. Men hva definerer godt innhold og hvordan kan du lage enda bedre innhold? 

Velkommen til Meet-up der du vil høre hvordan Varner-gruppen, Døgnvill og Recover Nordic skaper godt og engasjerende innhold i Motimate. Du vil også lære og bli inspirert av de beste folka i bransjen når det kommer til å lage spennende podcaster, gode videoer og kreative metoder for å skape enda bedre læringsinnhold. Vi server frokost og nytraktet kaffe.        

Dette er en møteplass for dere som bruker Motimate eller vurderer å ta i bruk Motimate. Du vil møte mange av våre kunder som vil dele sine erfaringer.

Hjertelig velkommen! 

Team Motimate


Hvor
Aller-bygget på Hasle
Karvesvingen 1, 0579 Oslo.

Når
TiRsdag, 24. September
08:30 - 11:30


Registrer deg her

Navn *
Navn

Program

 
 

08:30 - 09:00 
Frokost
Vi serverer en enkel frokost og nytraktet kaffe

09:00 - 09:15 
Kundecase: Varner

09:15 - 09:30 
Kundecase: Døgnvill Burger

09:30 - 09:45
Kundecase: Recover 

09:45 - 10:15 
Hvordan lage gode filmer...som virker
Thomas Haugersveen, Leder video- og animasjonsseksjonen i Redink       

10:15 - 10:45 
Erfaring fra å utvikle e-læringsprogrammer er gull verdt når man skal lage podcast
Chul Christian Aamodt, Administrerende direktør i nettavisen enerWE

10:45 - 11:15
Hvordan gi motivasjon, kunnskap, støtte og oppfølging?
Trond Petter Sætrang, partner og rådgiver i Folka.as


Om foredragsholderne

Thomas.jpg

Thomas Haugersveen er videorådgiver og leder for Redinks interne videoavdeling, Frame. Han har jobbet med visuell historiefortelling i mer enn 15 år, og har publikasjoner som New York Times, Newsweek, Le Monde og Dagens Næringsliv på kundelisten. I Frame styrer han et filmproduksjonsmiljø med spesialkompetanse på flatetilpasset historiefortelling. Selskapet lager alt fra tv-reklame til snapstories, og sørger gjennom kunnskap og oppfinnsomhet for at filmer blir sett og får effekt for kunder som Norsk Tipping, Santander, Forsvaret , Mills og Ruter.


chul.jpg

Chul Christian Aamodt har tidligere vært med på å bygge opp e-læringsselskapet Mintra, og han var blant selskapets største aksjonærer da selskapet ble kjøpt for nesten 500.000.000 kroner av PE-fondet Riverside.
Nå jobber han som administrerende direktør i nettavisen enerWE, og han er også produsent av podcastserien Energibransjens temapodcast. Denne podcasten har blant annet Equinor, ABB, Kongsberg Digital, Fortum, Agder Energi, NHO, LO, Norsk Industri, Norsk olje og gass og Energi Norge som sponsorer. Podcastserien har i snitt mer enn 3000 påbegynte lyttinger per episode. Han gleder seg til dele erfaringer fra enerWE sin podcastproduksjon.


trondpetter.jpg

Trond Petter Sætrang er rådgiver/konseptutvikler i FOLKA (www.folka.as) og har jobbet med å utforme prisvinnende opplæringskonsepter i snart et tiår. Erfaringene fra å ha jobbet med noen av Norges største merkevarer har skapt en effektiv metode for kommunikasjon og opplæring. Han gleder seg til å presentere hvordan FOLKA hjelper kundene sine med gjennomføring av endringsprosesser. For eksempel ved implementering av nye arbeidsrutiner og digitale verktøy.